Schoonmaken

Vult u uw avonden en weekends ook enkel met schoonmaken en kuisen? Heeft u geen tijd meer voor ontspanning? Via ons kan u hulp vinden om meer tijd vrij te maken voor uzelf en uw familie door de huishoudelijke taken van u over te nemen.

Wij zijn een dienstverlenend bedrijf voor particuliere klanten in groot-Antwerpen. Wij zijn actief in Berendrecht, Lilo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk en Hoboken. Onze specialisatie is het op poten zetten van een organisatie die bij u aan huis diensten presteren zoals schoonmaken, wassen/strijken en/of bereiden van maaltijden.

De betaling met de huishoudhulpen is met voordelige dienstencheques te regelen. De waarde van deze dienstencheques is 9 euro waarbij ze 1 cheque per gepresteerd uur ontvangen. De werkelijke kostprijs van deze dienstencheques ligt door belastingvermindering uiteindelijk op 7,20 euro per uur.

Wij bieden u een kwalitatieve en betrouwbare huishoudelijke hulp met sociaal statuut dus geen zwartwerk met bijhorende risico’s.

Voor meer informatie over het bestellen van dienstencheques kan u terecht op https://www.dienstencheques-bestellen.be/ of  https://elektronische-dienstencheques.be/.

De diensten die u wenst kunnen steeds in delen van minstens 3u en op elke weekdag van 08:00u tot 17:00u geleverd worden door gemotiveerde huishoudhulpen. De frequentie, de exacte dag of dagen, het uur en de gewenste dienst(en) kunnen in overleg vastgelegd worden.

Bent u gewonnen voor de pluspunten van het inschakelen van hulp met het huishouden door een externe persoon? Of heeft u nog meer informatie nodig? Laat ons in elk geval uw contactgegevens weten via het contactformulier zodat we u binnen de week terug kunnen contacteren met een antwoord.